Orange Habanero
I somras var vi på Vikentomater och glodde på deras utställning, där fanns rätt mycket intressanta tomatsorter, men eftersom det är ganska räligt med tomater var det andra grönsaker som var mer intressanta, bland annat ovan nämnda orange habaneros. De var gruvligt starka och gick inte att ha i mat så därför när de nästan var övermogna fick jag ju hitta på något med dem. Så jag kom på den lysande iden med att rensa dem, hacka dem och till sist blanda dem med grovt salt som jag “knådade” ihop dem med. Sedan ställde jag allt i ugnen på 120 grader och lät det stå där i en timme och sedan på eftervärmen. Sedan slog jag det i saltkvarnen och nu har vi ett smakförhöjande salt med lagom styrka i.
Trackbacks & Pingbacks
… [Trackback]
[…] Read More: uddating.se/2011/03/31/orange-habanero/ […]
[…] Subscribe to the comments for this post? This entry was posted in Udda Ting. Bookmark the permalink. ← Trädgårdstips! […]
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!